19 Ocak 2017 Perşembe

HERBİTAL SARIMSAKLI ŞAMPUAN

Merhaba kızlar :) Blogumun bugünkü konuğu Herbital markasının siyah sarımsaklı şampuanı.Öncelikle size sarımsak ve sarımsak yağının faydalarında bahsetmek istiyorum.
Sarımsak yağı içeriğindeki etken maddeler sayesinde saç dökülmelerini engeller, saçı kuvvetlendirir, kepek oluşumunu engeller.
Sarımsağın içindeki vitaminler, mineraller, eser elementler; saçların dolgunluk kazanmasına, daha hızlı uzamasına yardımcı olur. Doğal sarımsak özü kafa derisindeki sebum üretimini düzenler, kepeği kesmede, saç diplerinin ve kökünün korunmasında ve güçlendirmede etkilidir.
Saç büyümesinde antienflamatuar, antibakteriyel ve anti fungal özellikleriyle birçok sıhhi faydası vardır.
Sülfrik bileşiğinden dolayı antiseptik özelliğe sahiptir ayrıca Allicatine ve Alicine içerir.
PH seviyesi vücudunkiyle aynı olduğundan, vücut karşı direnç göstermez ve faydası artar.



Bu şampuanın bendeki etkileri ise saçlarımı gür ve canlı göstermesi oldu. Saçlarımı kabartmadan olduğundan daha hacimli gösterdi. Kepeklenme yada dökülme yapmadı.Dökülme yapmadı ama dökülmemi de azaltmadı.





Şampuanda bu şekilde kirli beyaz bir renkte . Kötü kokuyor mu diye sorular aldım ama kesinlikle öyle kötü bir kokusu yok.Ayrıca ürün çok uzun süre gidiyor.



Herbital ürün yelpazesi çok geniş olan bir marka diğer ürünlerine de sitelerinden bakabilirsiniz. Ayrıca şampuanın şuan ki güncel fiyatı 19.90 TL almak isteyenler için bu bilgiyi de paylaşmak istedim :) Okuduğunuz için teşekkür ederim :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder