21 Ekim 2016 Cuma

THERASİLK İPEK PROTEİNLİ ŞAMPUAN VE SAÇ KREMİ

Bugün de sizlerle Therasilk İpek proteinli şampuan ve saç kreminden bahsetmek istiyorum.

Öncelikle şunu belirteyim ürün SLS, paraben ve tuz içermiyor. Şampuan saç derimde herhangi bir sorun yaratmadı. Kepeklenme vs gibi. Dökülmelerimi de azalttı diyebilirim. Şampuan her saç tipi için uygun. Sevmediğim tek yanı ise saçlarda homojen olarak dağılmaması. Saçlarınız yıkama esnasında biraz karışıyor ama onun içinde imdadınıza saç kremi yetişiyor :) Şampuanın içeriğini de ekleyip saç kremine geçmek istiyorum.




İÇİNDEKİLER/INGREDIENTS: Aqua, Cocomodipropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Acrylates Crosspolymer, Sodium Cocoamphoacetate, Decyl Glucoside, Peg-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate,Peg-7 Glyceryl Cocoate, Cocamide MIPA&Laureth-4, Polyquaternium-7, Hydrolyzed Silk Protein, Styrene/Acrylates Copolymer, Panthenol(Provitamin B5), Parfum, Sodium Hydroxide, Amodimethicone, C11-15 Pareth-7, Laureth-9, Glycerin, Trideceth-12, Olea Europaea (Olive) Leaf Ext., Hydrolized Keratin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, DM DM Hydantoin, Methylchloroisothiazolinone/Methylisothiazolinone, Linalool, D-Limonene, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional. 


Şimdi de saç kreminden bahsedelim. Öcelikle saç kremide şampuan kadar efsane kokuyor.Saçlarınızı yumuşacık yapıyor hem de ağırlık yapmadan. Bazı saç kremleri saçlarda yağlanma yapıyor ama bunda o sorunla da karşılaşmadım.




Saç kreminin içeriği de bu şekilde :
İÇİNDEKİLER/INGREDIENTS: Aqua, Brassica Alcohol, Brassicamidopropyl Dimethyamine, Polyester-11, Aspartic Acid, EDTA, Propylene Glycol, Hydrolyzed Silk Protein, Parfum, Provitamin B5, Argania Spinosa Kernel Oil, Olea Europaea (Olive)Oil, Prunus Dulcis (Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, DM DM Hydantoin, Methylchloroisothiazolinone/Methylisothiazolinone,Linalool, D-Limonene, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Sodium Hydroxide.




 

Ben ürünlerin  şişe tasarımını da çok sevdim aç kapa derdi yok ucuna bastirarak açıp kapatiyorsunuz. Ürünlere www.satis.therasil.com.tr den ulaşabilirsiniz. Şuan için sitede Şampuanın güncel fiyatı 45TL saç kreminin ise 55 TL.

Okuduğunuz için teşşekkür ederim başka bir yazıa görüşmek üzere :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder